Parterapi i Nykøbing Falster nær Maribo på Lolland-Falster

Som psykoterapeut tilbyder jeg hjælp i form af parterapi til at løse konflikterne, så I kan opnå kærlighed, forståelse og forandring i jeres fælles liv.​

​Utroskab, afhængighed af andre, konstante skænderier og problemer med egne eller sammenbragte børn kan alt sammen være indslag i parforholdet. ​Parterapi kan give jer værktøjerne til at udarbejde jeres problemer og opnå et bedre forhold.

​Min praksis ligger i Nykøbing Falster, så har I brug for en dygtig parterapeut i Guldborgsund, på det øvrige Lolland-Falster, nær Maribo, kan I med fordel kontakte mig.​​​​

Book en tid i dag

Hvad er parterapi?

Parterapi hos mig handler om at skabe et fokus på, at I kan kommunikere direkte og tydeligt med hinanden på en måde, som hjælper jer til at styrke jeres samarbejde. Vi vil mødes i regelmæssige sessioner hvor vi vil arbejde på problematiske aspekter i jeres forhold.

​​Terapien vil også skabe rum for, at I kan udtrykke jer om livsområder, der er svære at tale om i hverdagen. Det kan for eksempel være, at I har svært ved at vise over for den anden, at I sætter pris på vedkommende, eller det kan være en bestemt situation eller problemstilling, I har svært ved at tale om uden at komme op at skændes. Terapien kan både foregå som individuel terapi og som parterapi.

Fordelene ved parterapi

  • Bedre kommunikation i forholdet: I sessionerne vil i lære at kommunikere åbent og ærligt om jeres problemer. Vi vil også fokusere på at lytte mere aktivt til hinanden. På den måde kan forbedre jeres forståelse for hinanden og dermed skabe mere empati.
     
  • Genskabe tilliden: Med mere åben og ærlig kommunikation vil i naturligt kunne begynde at have mere tillid til hinanden igen. Har i kæmpet med utroskab eller andre konflikter kan det være svært at genskabe tilliden på egen hånd. Her kan parterapi være utroligt nyttigt.
     
  • Vi løser jeres specifikke problemer: Parterapi kan fungere som en overordnet løsning, men kæmper i med specifikke problemer kan terapien især være en stor hjælp. Utroskab, konflikter angående børn eller økonomi eller har i et mangel på intimitet? Så kan vi gå i dybden med hvert specifikt problem og finde roden på problemet og give jer de nødvendige værktøjer.

Book et forløbet med parterapi i dag

I er meget velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker at tale med en parterapeut om jeres udfordringer og manglende kommunikation i hverdagen.

​​Ønsker I at høre mere om det terapeutiske forløb og mulighederne for at skabe forandring med parterapi, eller kunne I tænke jer information omkring mine priser, kan jeg kontaktes enten på telefon 26 35 02 67 eller e-mail birgit1967.2@gmail.com.