Utroskab, afhængighed af andre, konstante skænderier og problemer med egne eller sammenbragte børn kan alt sammen være indslag i parforholdet. ​

​Som psykoterapeut tilbyder jeg hjælp i form af parterapi til at løse konflikterne, så I kan opnå kærlighed, forståelse og forandring i jeres fælles liv.

​Min praksis ligger i Øster Ulslev, så har I brug for en dygtig parterapeut i nærheden af Nykøbing Falster, Guldborgsund eller på det øvrige Lolland Falster, kan I med fordel kontakte mig.​​

Hvad er parterapi?

Parterapi hos mig handler om at skabe et fokus på, at I kan kommunikere direkte og tydeligt med hinanden på en måde, som hjælper jer til at styrke jeres samarbejde.

​Terapien vil også skabe rum for, at I kan udtrykke jer om livsområder, der er svære at tale om i hverdagen. Det kan for eksempel være, at I har svært ved at vise over for den anden, at I sætter pris på vedkommende, eller det kan være en bestemt situation eller problemstilling, I har svært ved at tale om uden at komme op at skændes. Terapien kan både foregå som individuel terapi og som parterapi.

Kontakt mig og hør mere om det terapeutiske forløb

I er meget velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker at tale med en parterapeut om jeres udfordringer og manglende kommunikation i hverdagen.

​Ønsker I at høre mere om det terapeutiske forløb og mulighederne for at skabe forandring med parterapi, eller kunne I tænke jer information omkring mine priser, kan jeg kontaktes enten på telefon 26 35 02 67 eller e-mail birgitj@mail.dk.