Individuel terapi i Nykøbing Falster nær Maribo

Som psykoterapeut tilbyder jeg individuel terapi og andre forskellige behandlingsformer, som kan hjælpe dig med at bearbejde stress, depression, traumer, chok, indre og ydre konflikter samt bringe glæden og overskuddet tilbage i dit liv.

​Min praksis, familie værkstedet, er beliggende i Nykøbing Falster, og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for professionel behandling. Jeg behandler alle fra blandt andet Guldborgsund kommune, Nykøbing Falster, Maribo og resten af Lolland-Falster som har behov for min hjælp.

Book en tid i dag

Har du brug for individuel terapi?

Er du træt? Træt af at kæmpe en uendelig kamp for at gøre alle glade og tilfredse? Træt af at du altid får sagt "ja", når du mener "nej"? Træt af at du kæmper for at holde dit hjem rent og pænt? Træt af at bruge enorme mængder af tid på at servere sund og hjemmelavet mad til hele familien og surfe på nettet efter det "rigtige" tøj til børnene? Er du irriteret over, at du ikke har overskud til hverken dig selv eller din mand eller kone efter kl. 20.00?

​​​​Er du frustreret over, at det hele til tider virker nyttesløst, når børnene altid render ind i forkølelser, snotnæser og mellemørebetændelser? Er du så stresset, at du mest af alt har lyst til at råbe efter hjælp, men gør du det ikke, fordi du føler, at det er et nederlag at bede andre om hjælp

Eller længes du bare efter at blive en gladere mor eller far og få en gladere familie? Længes du efter at få et liv med mere overskud, færre skænderier og færre spændingshovedpiner? Måske drømmer du bare om at få mere tid til dig selv og lære, hvordan du siger fra og dyrker dig selv og dine interesser med god samvittighed?

​​Lad mig hjælpe dig med at komme videre i livet og få mere energi og overskud. Det kan være meget svært selv at håndtere stress eller depression uden professionel hjælp, og det behøver du heller ikke.

Hvad er depression?

Depression er en psykisk sygdom, som kan ramme alle. Sygdommen kommer til udtryk ved, at man i en længere periode er nedtrykt, mere træt end normalt, mangler lyst og interesse og har et nedsat energi niveau.

Symptomerne på en depression skal have stået på i mindst to uger, og der findes tre forskellige sværhedsgrader: let, moderat og svær depression, som kræver individuel terapi.

Book en session til individuel terapi​ i Nykøbing Falster

Har du brug for professionel hjælp til at få glæde, energi og overskud tilbage i dit liv, så hører jeg meget gerne fra dig. Du kan enten ringe til mig på telefon 26 35 02 67, eller du kan skrive til min e-mail birgit1967.2@gmail.com. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt med en tid til individuel terapi.