Gestaltterapi i Nykøbing Falster nær Maribo

Jeg tilbyder gestaltterapi i Nykøbing Falster og Guldborgsund kommune. Hvilket gør det let tilgængelig selv hvis du bor i Maribo eller andre steder på Lolland-Falster.

Hvad er gestaltterapi?

Gennem gestaltterapi vil du opnå anvendelige metoder til selvudvikling.

Gestalt betyder helhed. Denne helhed rummer både psykiske og kropslige dimensioner, som begge er med for, at vi kan opleve en dybere mening med tilværelsen. Med en bedre viden og færdigheder inden for dette område vil du opleve flere positive effekter på din psyke og i kroppen generelt.

Book en tid i dag

Hvad hjælper gestaltterapi dig med?

Gestaltterapi har en række positive effekter på dig og din tilværelse. Du vil bl.a. få øget dine kompetencer i forhold til:

  • At være åben og lyttende
  • At rumme dig selv og andre
  • At kommunikere og håndtere konflikter
  • At træffe valg i store og små sammenhænge
  • At være tro mod egne værdier
  • At tage personligt lederskab

Accepter dig selv og andre med gestaltterapi

Gestaltterapi giver ikke færdige løsninger på problemer. Opgaven er at hjælpe den enkelte til at finde sine egne svar.

Målet er ikke at lave hinanden om, men at lære at acceptere os selv og hinanden, som vi er. Herved kan virkelige forandringer ske.

Bioenergetik og gestaltterapi hjælper på spændinger i kroppen, som har sat sig fast, og via øvelser kan dette afhjælpe stress, depressioner, chok og traumer. Herefter kan du opleve at få masser af energi.

Der bliver arbejdet med begreber som den varme stol og forsvarsmekanismer.​

Book en tid til gestaltterapi i Nykøbing Falster

Ønsker du at høre mere om gestaltterapi og hvordan det kan gavne dig, eller ønsker du at booke en tid hos mig i Nykøbing Falster? Uanset hvad kan du kontakte mig på tlf. 26 35 02 67.

Alternativt kan du også skrive til mig for at booke en tid. Dette kan du gøre direkte gennem min e-mail birgit1967.2@gmail.com eller via kontaktformularen her på siden. Send mig en besked med dit behov og kontakt information. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt så du kan få en tid til en behandling der passer til dit behov.