Som psykoterapeut tilbyder jeg angst- og stress behandling ved hjælp af TRE-metoden, de fem tibetanere, bioenergetik, gestaltterapi og mindfulness-øvelser. Jeg bruger selv disse metoder når jeg har brug for forløsning af stress eller ængstelige følelser. Jeg kan derfor efter personlig erfaring med metoderne varmt anbefale dem.

Min praksis ligger i Nykøbing Falster i Guldborgsund kommune, hvilket gør det let tilgængeligt hvad end du kommer fra Nykøbing Falster Maribo eller andre steder på Lolland-Falster.

Book en tid i dag

Årsagerne til angst og stress

​Det er de færreste mennesker der aldrig har oplevet ængstelige følelser eller har følt sig stresset. Stress kan skyldes mange forskellige ting. Typiske grunde til at vi føler os stresset kan være følgende:

  • Press gennem vores arbejde.
  • Personlige forhold til venner, kollegaer, familier, kærester osv.
  • Økonomiske problemer.
  • Livsændrende begivenheder der vender alle vores rutiner på hovedet.

Angst skyldes ligeledes mange forskellige ting. Er du uheldig kan det skyldes en genetisk disposition. Men i de fleste tilfælde kan man finde roden af problemet i stress eller traumer.

Stress og angst behandling via afslapningsteknikker

Stress og angst danne fysiske og psykiske spændinger i kroppen. Så via effektive afslapningsteknikker som f.eks. meditation og yoga kan man behandle spændingerne og reducere følelserne af stress og angst. Jeg benytter som sagt mange forskellige metoder til traumer, stress og angst behandling. Hver person er anderledes og sammen finder vi den bedste løsning for dig.

Jeg anbefaler også altid motion, fitness og træning i dagligdagen da det kan være utrolig behjælpeligt som stress behandling og angst behandling. Hårde fysiske udfordringer kræver absolut fokus og kan derfor virke som en slags meditation.

Hør mere om stress behandling og angst behandling

Ønsker du at hører mere om mine behandlinger inden for stress og angst i Nykøbing Falster? Så kontakt mig i dag eller book en tid her. Sammen finder vi den bedste metode til lindring af stress og angst for dig.

Ring til mig på 26 35 02 67 eller send en mail til birgit1967.2@gmail.com.

​Jeg glæder mig til at hjælpe dig frem til en bedre tilværelse.