Den type Hot Stone-massage er baseret på Wellness-massage og kropsterapeutisk massage. Hot Rocks Stone Therapy er en oplevelse af velvære for krop og sjæl - både under og efter behandlingen. Behandlingen foregår i rolige omgivelser med levende lys og stille musik og altid uden forstyrrelser fra telefoner og lign. Efter behandlingen kan du sidde og samle dig med te samt frugt.

​Hot stone-massage går endnu dybere end de traditionelle massageformer ved at overføre og neutralisere energi, fjerne blokeringer, opløse stress og skabe balance i kroppen med en følelse af optimal velvære.

​Hot Stone-massagens oprindelse

Fordelene ved at bruge varme i behandling af kroppen har været kendt i mange tusinde år, og brugen af sten er kendt fra gamle ritualer, tilbedelse og healing langt tilbage i tiden (ca. 1500 år f.Kr.). En form for brugen af sten er Stone Therapy massage, som er udviklet og brugt til at skabe en psykisk og åndelig balance.

​Stenene, som bruges i behandlingen, består at størknet vulkansk lava, der igennem årtusinder er blevet slebet af vandet i have og floder, hvorved den smukke, glatte og afrundede overflade er opstået. De varme sten stimulere kredsløbet, cellernes funktioner, stofskiftet og gendannelsen af væv. Stenene skaber således afslapning på et dybere niveau.